Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 729,61 g |
Tuky | 190,20 g |
Vláknina | 43,85 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,33 g |
Sacharidy | 66,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Moje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 19 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 51 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 1 hodinou
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 5 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bizona,
bizon recepty,
maso z bizona,
bizon recept,
maso z bizona recepty,
recepty bizon,
bizon recepty,
recept na bizona,
recepty na bizon maso,
recept bizon,
consomé z pomalého hrnce,
bizoni maso priprava,
bizon maso příprava,
recepty na bizona,
pokrmy z bizona,
receptz z bizona,
bizoní recepty,
recept na maso z bizona,
bizoni maso priprava,
vaříme z bizona
Suroviny:
bizoní kost,
cibule,
voda,
bizoní maso,
česnek,
sůl,
cukr,
mrkev,
celer,
pórek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
petrželka,
bizoní maso,
mrkev,
celer,
pórek,
bílek
Komentáře (10)
Moc hezky popsaný recept