Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 128 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 167,23 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Moje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 44 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
uleželá tvarohová pomazánka,
pomazanka z romaduzku,
tvarohová pomazánka uleželá,
ulezele syrecky,
tavenina sýr,
uleželá tvarohová pomazánka recept,
tavenina pomazánka,
uleželá tvarohová pomazánka s paprikou,
sýr tavenina recept,
ulezela tvaruzkova pomazánka,
pomazánka z taveniny,
romadurova ulezela pomazanka,
ulezela pomazanka z romaduru,
uležela brynzová pomazánka,
recept na tvarohovou pomazánku uleželou,
tncz nova 10.5.2015
Suroviny:
sýr syrečky olomoucké,
sýr romadur,
sýr romadůžek,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule šalotka,
tymián,
pažitka,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
petrželka,
koření oregáno,
libeček,
mléko
Komentáře (15)
Děkuji vám
Ještě jsem přidala foto zavřeného a otevřeného sýráku. Tohle naši praprapra vymysleli geniálně. Perfektně to těsní, nesmrdí a sýry tam nevyschnou. Je to nějaká porcelánová tavenina s kameninou či jak se tomu říká (odborný název neznám) a je to teda docela těžké. Každopádně to střežím jak oko v hlavě