Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 021 kJ / 2 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,48 g |
| Tuky | 78,97 g |
| Vláknina | 18,05 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 415,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V tlakovém hrnci osmažíme krátce cibulku nakrájenou na drobno, přidáme mleté maso, koření, bylinky a masox.
Krok 2: Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.
Krok 3: Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou.
Krok 4: Promícháme a zavřeme tlakový hrnec. Vaříme 5-7 minut od zasyčení tlakového hrnce a poté vypneme. Necháme dojít další 5 min. a otevřeme.
Krok 5: Promícháme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Moje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
elektrický tlakový hrnec recepty,
tlakový hrnec recepty,
vaření rýže v tlakovém hrnci,
recepty pro elektrický tlakový hrnec,
rizoto v papiňáku,
rizoto z tlakového hrnce,
recepty tlakový hrnec,
recepty pro tlakový hrnec,
ryze v tlakovem hrnci,
recepty elektrický tlakový hrnec,
recepty na tlakový hrnec,
rizoto v tlakáči,
tlakový hrnec vaření,
vaření krup v tlakovém hrnci,
rizoto z papiňáku,
tlakový hrnec doba vaření,
recepty z tlakoveho hrnce,
elektrický tlakový hrnec recenze,
recepty na elektricky tlakovy hrnec,
jak se vaří v tlakovém hrnci
Suroviny:
cibule,
maso mleté,
směs zeleninová mražená,
koření grilovací,
koření kari,
bujón zeleninový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
rýže,
voda
Komentáře (59)
Už dělám po druhé.
Diky vsem za upresneni
Samozřejmě dávám bodík
Díky.
Výborná a poměrně nenáročná záležitost
Jen jsem z nutnosti- nedostatku času nechala jídlo v tlakáči syčet jen 1 minutu a vypnula.Vrátila jsem se domů cca po 3/4 hodince otevřela se zatajeným dechem a bylo to fajn,nerozvařeno a akorát.
Třeba to někomu pomůže
Zkuste mírně postrouhat pro změnu nivou,zajímavé.
Chyběla mi tam sůl, místo masoxu jsem použila natur bujon. Dá se hodně individuálně experimentovat, ale pokaždé je rizoto super. Bodík už letí
Dříve píšu, než čtu, promiň, dovětek už jem si přečetla