Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 190 kJ / 2 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,40 g |
| Tuky | 17,49 g |
| Vláknina | 35,21 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 6,65 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 519,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový slunečnicový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QjY
Moje poznámka
Bramborový slunečnicový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QjY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chléb,
slunečnicový chléb,
bramborový kvásek,
bramborový chéb,
bramborový chléb bez mouky,
domácí slunečnicový chléb,
kvaskovy chleb s bramborem,
bramboroví chleb,
slunecnicovy chleb recept,
bramborový chleba bez mouky,
dávat cukr do chleba,
slunecnicovy cheb,
chleb kvaskovy recpty,
kváskový chléb,
bramborový chléb kvásek,
kváskový chléb recept,
kvaskovy chleb z pekarny,
chléb slunečnicový,
kvaskový chléb s s bramborem,
bramborový chléb s kvaskem
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
podmáslí,
brambory,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
kvasnice,
sůl,
kmín celý,
Komentáře (5)