Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
Moje poznámka
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Boxiska před 7 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 15 minutami
Bramboračka
Kajkajak před 37 minutami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 45 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 2 hodinami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 3 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 3 hodinami
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí maso na tymiánu,
hovězí pečeně,
jak dlouho péct hovězí,
hovězí špalek,
hovězí na timiánu,
jak péct hovězí maso,
jak dlouho se pece hovezi,
hovězí tymián,
maso na tymiánu,
hovězí pečeně na timiánu,
jak dlouho péct hovězí zadní,
jak dlouho se pece hovezi maso,
hovězí pečen,
jak pect hovězí,
hovězí pečeně na timiánu,
hovězí pečeně s tymiánem,
jak dlouho péct hovězí,
hovezi a tymian,
pečeně na tymiánu
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
petržel,
tymián sušený,
masox,
olej,
sůl,
mouka hladká,
hořčice
Komentáře (15)
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík