Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 946 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,70 g |
Tuky | 100,25 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pangase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVNX
Moje poznámka
Polévka z pangase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVNX
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 53 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí polévka z pangase,
polévka z pangasia,
pangasius polévka,
rybí polévka z pangasia,
polévka z pangasiuse,
rybi polevka s pangase,
polévka pangasius,
polévka z pangacia,
vánoční polévka z pangase,
polévka s pangasius,
rybi polevka z pangacia,
rybí polévka pangasius,
pangasius recepty polevka,
polévka z pangasius,
recepty na rybí polévku z pangasia,
kremova rybi polevka z pangase,
rybí polévka s pangasius,
vánoční rybí polévka z pangase,
poévka z pangase,
jak udelat pangase
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
pangasius,
mrkev,
celer,
sůl,
petrželka zelená,
vývar drůbeží,
voda,
vegeta,
rohlík,
máslo
Komentáře (3)
Přesto posílám fotky a bod