Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 324 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 54,17 g |
Vláknina | 12,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 100,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medové koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkjg
Moje poznámka
Medové koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkjg
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 4 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 5 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 6 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 8 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 9 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
medové vepřové koleno,
pečené medové koleno,
medove pecene koleno,
predvarene koleno,
předvařené koleno na černém pivu,
jak pect koleno,
pečínky podlité pivem,
medivé koleno,
pečené koleno předvařené,
medové kolínko,
vepřové medové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
bobkový list,
pepř celý,
jalovec,
semínka hořčičná,
česnek,
olej olivový,
kmín celý,
pivo světlé,
med
Komentáře (3)