Medové 'koroptve'

jabl.ko Kuchařka: jabl.ko

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

bůček nebo krkovice
balíček sušených švestek
Marináda:
2 PL kečupu
2 PL medu
2 PL sojové omáčky
chilli
pepř
2 PL česnekové pasty (nebo 6 stroužků česneku se solí)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa posolit, natřít marinádou, poklást sušenými švestkami (můžou se nechat máčet v rumu nebo slivovici), zabalit závitek, připíchnout parátkem, potřít dokola marinádou, podlít vodou. Sušené švestky můžeme přidat i k masu do pekáčku. °CPéct na 180°C, pak na 160°C 30-45 minut. Podáváme s knedlíkem a zelím, nebo bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Medové 'koroptve'

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    srettka: Už si dělala opravdové koroptve ? Manža veze domů 4 a nevím co s tím?

    Odpovědět

  • srettka srettka

    koroptve?:-O tož vepřovú koroptvu jsem ještě nekoštovala:-)) ale nevypadají špatně ty kaňouří ptačiska:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: koroptev recept koroptev recepty recept na koroptev koroptev recepty koroptev recept koroptev jak připravit koroptev recepty na koroptev příprava koroptve koroptev příprava polevka z koroptve co muzeme pripichnout jak se vaří koroptev recepty na veprovů maso koroptev předpisy koroptev maso recepty předpis medové řezy recept recept na koropev předpis na koroptev korotev recepty

Zapomněl/a jsem heslo