Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 210 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,21 g |
Tuky | 16,92 g |
Vláknina | 22,97 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 209,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8r2
Moje poznámka
Kuřecí po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8r2
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 20 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 20 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 23 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso po mexicku,
kuřecí po mexicku,
kuřecí stehna po mexicku,
kuřecí prsa po mexicku,
kuře po mexicku,
kuřecí směs po mexicku,
maso po mexicku,
kuřecí nudličky po mexicku,
kureci kousky po mexicku,
bílé fazole po mexicku,
kuřecí kostky po mexicku,
kuře po mexicku s rýží,
rýže po mexicku,
kuřecí stehno po mexicku,
zahusteni solamylem,
kuřeí prsa,
kuřecí prso po mexicku,
kuřecí po mexicku s bílých fazolí,
čína po mexicku,
kureci maso po mexicku s ryzi
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
kukuřice mražená,
mrkev mražená,
hrášek mražený,
fazole bílé,
protlak rajčatový,
kečup ostrý,
sůl,
voda,
masox,
mouka hladká
Komentáře (11)