Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Placičky z brokolice

Hodnocení receptu je 4,7 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 634 kJ /
1 108 kcal
Bílkoviny59,36 g
Tuky18,62 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy162,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici uvaříme nejlépe na páře, rozmačkáme, přidáme ostatní přísady a necháme alespoň jednu hodinu odstát. Zformujeme placičky a na oleji usmažíme.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Chutnají i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Placičky z brokolice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B82

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Placičky z brokolice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B82

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jsou moc dobrý a hlavně rychlý. Přidala jsem česnek a myslím, že by neškodilo trochu sýra.

Vařím už po druhé. Bylo to vynikající. Podruhé jsem přidala 2 stroužky česneku a bylo to snad ještě lepší. Děkuji za recept. :yes:<3

placky super :yes::-p:yes:

Měli jsme dnes k obědu a byly moc dobré :-D Super nápad, zdravé, levné, rychlé! Bodík :yes:

už se mi smaží na pánvi,vypadají moc pěkně..tak jsem zvědavá ještě na chuť,ale věřím,že budou skvělé..bodík letí:-K

delam podobne. jen brokolici nevarim v pare ale primo ve vode i se stonkem a z vyvaru a stonku pak jeste udelam polevku a do testa pridavam rozdrobenou nivu nebo strouhany eidam...vyborne, jednoduche...posilam bodika :-D

Výborné, dcerka je miluje, stejné děláme i z květáku (většinou přidáváme i párek nakrájený na kousky :-8).

Placičky boli výborné:yes: Jednoduché, neprekorenené :yes::yes: Je to za veľký bodisko:-D:-D:-D

Tématické fráze:
brokolice recepty, recepty z brokolice, recepty brokolice, brokolice recept, recept brokolice, brokolicové placičky, brokolicové placičky ze syrové brokolice, recept z brokolice, brokolice a zdraví, placky z brokolice, zdrave recepty z brokolice, jednoduchá brokolice recepty, brokolice placky, brokolicové placičky s tvarohem, recepty s brokolice, jak uvařit brokolici, brokolice recepty zdravé, jak se vaří brokolice, brokolice, brokolicé placičky pečené v troubě

Suroviny:
brokolice, vejce, krupice, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu