Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 704 kJ / 4 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,72 g |
| Tuky | 53,24 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 936,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpuštěnou Heru promícháme do hladka s cukrem, teplou vodou,kakaem a 1 hrnek této směsi dáme stranou.
Krok 2: Do zbylé směsi přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce a řádně promícháme, až se nám dělají bubliny. Plech si vymažeme a vysypeme kokosovou moučkou, nalijeme směs s moukou a pečeme tak 25 minut na střední teplotu.
Krok 3: Do upečeného, horkého Salamandru hned vtíráme peroutkou směs, kterou jsme si dali stranou v hrnku a necháme vychladnout.
Krok 4: Uděláme si pařížskou šlehačku tak, že šlehačku svaříme s cukrem a kakaem, necháme hodně vychladit a dáme na 24 hodin do lednice, druhý den ušleháme a ozdobíme Salamandr. Nahoru ještě můžeme nastrouhat čokoládu a tím je to dokonalé.
Zveřejněno 1. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salamandr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krnn
Moje poznámka
Salamandr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krnn
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta salamandr,
směs na salamandr,
salamandr buchta,
zapečený salamandr,
salamandr řezy,
salamandr-recept,
salamandr moučník,
salamadr recept,
kolač salamandr,
moučník salamandr,
salamandr pečivo,
recept na rozpustenou heru,
domaci salamandr,
salamadr jidlo,
pecivo salamandr,
veprovy salamandr,
salamndr,
řízek salamandr,
směs salamandr,
salamandr vaření
Suroviny:
cukr písek,
mouka polohrubá,
voda,
tuk hera,
prášek do pečiva,
kakao,
vejce,
smetana ke šlehání,
cukr,
kakao,
čokoláda
Komentáře (16)
http://www.toprecepty.cz/recept/1117-salamounova-b...