Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,60 g |
| Tuky | 74,77 g |
| Vláknina | 8,90 g |
| Cholesterol | 202 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,79 g |
| Sacharidy | 22,88 g |
Postup přípravy
Je možné namísto králíka použít jakékoliv drůbeží maso.
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
Moje poznámka
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 2 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 6 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 8 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 41 minutami
Rajská omáčka
Daniela57 před 1 hodinou
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 1 hodinou
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 2 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 2 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 2 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí šunka z králíka,
králík na 250 způsobů,
kuchařka králík na 250 způsobů,
domaci uzenař,
kaldoun z kralika,
parky z kralika,
králík na 100 způsobů,
šunka z králíka recepty,
sunka z kralika,
jak spařit králíka,
uzeni kralika,
priprava uzeni kralika,
šunka z králíka recept,
kralici kucharka,
králík v šouletu,
soulet z kralika,
příprava králíka na uzení,
králík na sto způsobu,
králík šunka,
jak podusit kralika
Suroviny:
králík,
šunka,
žampióny,
párky,
cibule,
tuk,
máslo,
smetana ke šlehání,
bujón,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
petrželka zelená,
mouka hladká
Komentáře (13)