Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Moje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprove platky se zeleninou,
duseny veprovy platek,
veprovy platek se zeleninou,
dušené vepřové se zeleninou,
vepřové plátky v troubě se zeleninou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové plátky,
vepřový plátek dušený,
vepřový plátek na zelenině,
dušene vepřove maso,
pastinák dušený,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové plátky na žampionech se smetanou,
vepřový dušený plátek,
dusene veprove na zelenine,
vepřové se zeleninou,
veprove platky na mrkvi,
dušene platky,
dobre veprove platky se zeleninou,
veprove platky na mrkvi a petrzeli
Suroviny:
plátek vepřový,
mrkev,
pastiňák,
zelí hlávkové,
houba hřib,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (14)