Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Moje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 19 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 19 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 34 minutami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 1 hodinou
Vylepšená česnečka
MilosCz před 1 hodinou
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 5 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 5 hodinami
Vajíčkový salát
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
rychla a vyborna koprovka,
koprovka z mléka,
jak se vaří koprovka,
koprovka podle polreicha,
jak se dela koprovka,
koprová omáčka z mléka,
jednoduchá koprovka,
domácí koprovka,
rychla koprovka,
koprovka bez mléka,
výborná koprová omáčka,
vynikající koprovka,
koprová omáčka recept,
recept koprová omáčka,
koprova omacka od polreicha,
nejlepší koprová omáčka,
omáčky recepty,
recepty omáčky,
koprovk,
jak se vaří koprová omáčka
Suroviny:
mléko,
smetana sladká,
mouka hladká,
vývar masový,
kopr,
sůl,
ocet,
cukr,
máslo,
vejce
Komentáře (61)
Nezdrcne
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
Hnusný je jedině Matějov.
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.
Prošla jsem všechny recepty a až se divím, že v žádném bobk.list není.