Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 10,77 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 209,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Moje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 26 minutami
Cuketové halušky
janatka před 29 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 35 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 40 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 44 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso po argentinsku,
kuře po argentinsku,
hovězí po argentinsku,
roštěná na prudko,
hovězí hrášek paprika kukuřice,
roštěná s kapii,
rostena s hraskem,
roštěná z panenky,
hovězí hrášek kukuřice,
příprava dobré roštěné,
roštěná z veproveho masa s hraskem a kukurici,
roštěnka po argentinsku,
roštěná s kukuřicí a hráškem,
argentýnská roštěná,
hovezi maso po argentinsku,
hovězí roštěná s houskovým knedlíkem,
vepřová panenka po argentinsku,
roštěná,
roštěnky na prudko,
roštěnky s hrádkem recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
kapie,
kukuřice,
hrášek sterilovaný,
mouka,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Eli, pokud se nepletu nemáš ráda teplou, vařenou kapii, ale tady je to moc dobré, je to pikantní a určitě by ti to chutnalo.
Ivo, posílám fotky a bodík