Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 256,52 g |
| Tuky | 15,57 g |
| Vláknina | 65,88 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli osmažíme spolu s česnekem nakrájené na proužky na sádle a pěkně do hněda.
Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené maso, které restujeme, až se prosmaží tak ho osolíme, opepříme, posypeme majoránkou, kmínem, paprikou a trochou pepře, promícháme a chvíli dusíme ve vlastní šťávě.
Krok 3: Poté zalijeme vodou a déle dusíme do měkka na nízké teplotě, nebo plameni.
Krok 4: Před dohotovením zahustíme chlebovou strouhankou a dochutíme, je-li třeba.
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 6 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 37 minutami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 1 hodinou
Vánočka II
Sojkal před 2 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 6 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 6 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty
A co to naložení svíčkové ? Kdepak je ?