Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,07 g |
| Tuky | 323,52 g |
| Vláknina | 87,60 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 826,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Moje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 20 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 7 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 8 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 8 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 8 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 9 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 10 hodinami
Uherská pěna
Daami před 11 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 13 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 13 hodinami
Tématické fráze:
rebarbora recepty,
dia recepty na koláč rebarborový,
řezy s rebarborou,
rebarbora dia,
dia rebarbora,
rebarbora dia recepty,
boruvkový koláč dia,
recepty z rebarbory,
rebarbora recept,
diařezy,
rebarborový koláč z jogurtového těsta,
rebarborový dia koláč,
dia jogurtový koláč,
dia kolač s rebarborou,
jogurtové řezy,
dia koláč z rebarbory,
dia recepty,
dia rebarborový koláč,
rebarbora recepty dia,
reborbora dia recept
Suroviny:
jogurt bílý,
jogurt,
mouka špaldová hrubá,
mouka hrubá,
vejce,
olej,
sirup javorový,
prášek do pečiva,
mléko,
rebarbora,
mouka hrubá,
fruktóza,
máslo
Komentáře (4)