Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Moje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 40 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 40 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 56 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 2 hodinami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
studená italská polévka,
recepty z pečených rajčat,
italská studená polévka,
studena polevka z rajcat,
jak propasírovat rajčata,
polévka z pečených rajčat,
polevka gazpacho z pečených rajčat,
studena rajcatova polevka,
polévka z pečených rajských,
polévka z rajčat studená,
studená omáčka s pečených rajčat,
polévka z rajčat za studena,
rajcatova polevka z pecenychcerstvych rajcat,
polévka z rajských jablíček studená
Suroviny:
rajče,
česnek,
čerstvé bylinky,
cukr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)