Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 461 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 263,98 g |
Tuky | 12,17 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 76,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Moje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 55 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí maso s hráškem,
krůtí na hrášku,
krutí j,
krůtí maso na hrasku,
recept na krůtí maso,
pikantní krůtí kostky,
kruti kosky,
krůtí s hráškem,
krůtí na paprice s hraskem,
kruti prsa s hraskem,
kostky z krůtího masa,
krůtí maso s hrkáškem,
cena kosky masla,
krůtí kostky s hráškem a mrkví,
tandoori masala krůtí maso recepty,
krutí kostky s mrkví a hráškem,
pikantní krutí maso,
krutí maso podle olivera,
krutí kousky podle oliver
Suroviny:
maso krůtí,
hrášek mražený,
cibule,
koření tandoori masalo,
koření smoked chilli,
rama cremefine,
jíška světlá instantní,
olej,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (10)
To druhé koření - je něco na způsob upravených sušených chilli paprik za horka jakoby uzením - Olivier je používá dost často. Jestli je u nás kk dostání nevím, ale našla jsem na netu velmi dobrou variantu - rozpustit uzenou papriku v trošce velmi horké vody a přidat co nejostřejší chilli - prý se to dost podobá originálu, já s tím ale zkušenost nemám.
Možná že Otto poradí líp