Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,11 g |
| Tuky | 85,82 g |
| Vláknina | 21,75 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 9,67 g |
| Sůl | 25,00 g |
| Sacharidy | 45,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/573Z
Moje poznámka
Králík nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/573Z
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 19 minutami
Cuketový perník
lunav1 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
lunav1 před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 12 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 12 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 13 hodinami
Tématické fráze:
kralik na divoko,
kralik recepty,
pečený králík na divoko,
recept na králíka,
králik recept,
recepty z králíka,
recept kralik,
recepty na králíka,
kralik na divoko s rýží,
králík s rýží,
králík recepty na divoko,
králík s rýží recept,
recept králík na divoko,
králík pečený nadivoko,
králík na divoko recept,
babicovy dobroty recepty 6.3.2010,
recepty králík,
králíknadivoko,
top recepty kralik,
králíknadivoko
Suroviny:
králík,
cibule,
žloutek,
koření polévkové,
omáčka worcesterová,
olej,
cukr,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (14)