Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,11 g |
Tuky | 85,82 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 9,67 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 45,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/573Z
Moje poznámka
Králík nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/573Z
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 4 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
kralik na divoko,
kralik recepty,
pečený králík na divoko,
recept na králíka,
králik recept,
recepty z králíka,
recept kralik,
recepty na králíka,
kralik na divoko s rýží,
králík s rýží,
králík recepty na divoko,
králík s rýží recept,
recept králík na divoko,
králík pečený nadivoko,
králík na divoko recept,
babicovy dobroty recepty 6.3.2010,
recepty králík,
králíknadivoko,
top recepty kralik,
králíknadivoko
Suroviny:
králík,
cibule,
žloutek,
koření polévkové,
omáčka worcesterová,
olej,
cukr,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (14)