Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 446 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,87 g |
Tuky | 8,73 g |
Vláknina | 157,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 144,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka 1.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2gK
Moje poznámka
Bramboračka 1.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2gK
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 11 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 17 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 2 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 9 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 10 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 10 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 10 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramboracka,
babiččina bramboračka bez jíšky recept,
bramboračka s uzeným,
bramboračka recept,
recept na bramboračku,
výborná bramboračka,
tradiční bramboračka,
bramboračka s uzenym masem,
recept bramboračka,
lehka bramboracka,
bramboračka bez mouky,
jíška do bramboračky,
bramboračka s vločkami,
bramboračka s párkem,
bramboračky,
bramboračka bez majoránky,
videorecepty bramboračka,
tradiční recepty bramboračka,
bramboračka s porkem,
bramboračka česnekova
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
houby sušené,
majoránka,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (5)