Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Selský pečený bůček

Kdo by odolal vůni pečeného bůčku. A co teprve jeho chuti? Kůži bůčku nařežeme na drobné kostičky a pořádně jej okořeníme. Během pečení podléváme vodou a maso pak výpekem. Bůček pečeme dokud není kůžička křupavá.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 5. 2010 10:31

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie13 799 kJ / 3 298 kcal
Bílkoviny145,75 g
Tuky298,50 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. Kdo má rád může mít knedlík houskový a někde se jí s bramborem. Zelí může být z kvašeného, ale i čerstvého. Co zbude, je náramně dobré jen tak za studena s dobrým chlebíčkem, cibulí, hořčicí a nebo okurčičkou. Mňam

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Shvecik

28. 6. 2011 18:54

Zrovna ho pecu :-) neni nad bucek light :-D

Medialstar

15. 1. 2011 22:28

10.0 bodů:-K

savlinka savlinka

10. 10. 2010 10:57

TEDA to miluju česká klasika:yes:

Ivana79 Ivana79

30. 6. 2010 18:19

Tak to je teda fotečka:-p:-pSíce robievam rovnako a dosť často,ale teda...dala bych si:-*:yes:

srettka

30. 6. 2010 15:22

krutibrko, to je nálož, to chce bod:yes:

marcelka395 marcelka395

1. 6. 2010 19:32

Václave,mňam;-):yes:a bdč.19:yes:

tejaja tejaja

1. 6. 2010 19:25

Vašku :yes:;-):yes:;-):yes: +18

yanull yanull

1. 6. 2010 19:12

Jak se píše v komentářích, Vašičku, není nad starou dobrou klasiku. Já též bodík přidávám, protože ji ráda mám. :-p;-):yes::-K +17

Patricie

1. 6. 2010 17:11

:-KKrásná fotka. :yes::yes:+

jahoda jahoda

31. 5. 2010 21:46

Ježíš, já bych si dala, vždyť se říká, že se má jíst všechno a s mírou. Tak si dám tuto baštu s Mírou a není co řešit:-D:yes::-p

jan.alois jan.alois

31. 5. 2010 17:41

Dělám o žrádle celej život , ale nikdy se mi to nezprotivý . Dobré jídlo dobré pití a milování to jsou tři největší radosti na světě. Kdo nesouhlasí tak lže. :-D :-)):yes:

jan.alois jan.alois

31. 5. 2010 17:37

Stará česká ale stále obdivovaná klasika ,ten sos to je ham ham . :-D:yes: bodík potěší

aranosi

31. 5. 2010 14:42

bůček:-p:yes:

Pajaja

31. 5. 2010 14:00

No fakt mňam, Václave. :-p +11 :yes:

Mirabelka

31. 5. 2010 13:36

Posílám boď. To je super klasika:yes:V létě dělám to letní zelí, nebo kedlubnové zelíčko.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečeny buček pečený bůček recepty bůček recept pečený bůček recept bůček pečený recept na dobrý pečený bůček bůček recepty recepty pečený bůček buček maso recepty bůček jak upéct bůček buček nej recepty pečení bučku recept peceny bucek recept na pečený bůček pečený bok recepty z bůčku jak se pece bucek recept na bůček pečený bůček v troube

Suroviny: bůček, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, voda

TopRecepty.cz

Selský pečený bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8M33