Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh pečený v troubě

Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.

Hodnocení receptu je 4,9 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 7. 2010 19:56

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 324 kJ / 316 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky27,74 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radka

10. 11. 2015 16:27

Lýdie:
Mně také ne:-(, nic si z toho nedělejte, ryby už hotové, takže jsem na konec zapnula na plné pecky gril seshora, bez toho ani ťuk. Zádná krusta, másla dost, i na rybě, jedině horkovzduch, a stejně krusta bez grilu by nebyla. Nevím proč ji všichni mají. :-D

kutil25

18. 10. 2015 19:15

dobrý recept ale já dávám ještě dovnitř pstruha kousek anglické slaniny.

salve

13. 10. 2015 10:15

Dávám bod, dělám stejně jen místo cibule dávám dovnitř snítku petržele a plátek citronu. S cibulí určitě vyzkouším.:yes:

Katastrophe

29. 9. 2015 20:34

Naše dnešní večeře, pstruh dopadl výborně :-) díky za recept!

Lýdie

26. 7. 2015 14:40

Po půl hodině pečení, kdy se pstruh už rozpadal se mi nevytvořila žádná krusta :-( Mouka na povrchu byla bílá a to jsem měla zapnutý i horní ohřev, takže za mě zklamání. Možná kdybych smažila na pánvi tak se krusta udělá. Nevím, kde byla chyba...:-(

František

14. 5. 2015 13:22

výborný recept, podle slavné pstruhové Vackovy líhně v Nedošíně u Loitomyšle je nejlepší pstruh 250 gramový.A je to tak !:-p

jarda Kadic jarda Kadic

8. 3. 2015 14:58

katka:180°C - horkovzduch.Jestli nemáš, tak já bych pekl na 190°C. a hlídal bych,je to fofr;-)

katka

8. 3. 2015 13:50

prosim, na kolik stupnu pecete?

Věrka

23. 11. 2014 15:15

dnes poprvé vyzkoušen doma pstruh podle tohoto receptu a byl výborný :-) doporučujeme :-)
:-)

Hella Hella

8. 11. 2014 16:13

Eva: Nepodlévám, peču jen tak, jak je v receptu uvedeno.

Eva

8. 11. 2014 12:48

Podléváte ještě vodou nebo jen "smažíte v troubě ?

Lucie

7. 9. 2014 15:17

Dnes úžasný oběd,dala jsem víc cibule podle Jurry a nemělo to chybu. Díky za recept.:yes::-)

Zuzka

27. 8. 2014 10:20

Dneska vyzkouším :-)):yes::yes:

Jarka

7. 8. 2014 21:09

Budu dělat zítra a už se moc těším.

Prima Mama

31. 7. 2014 18:22

Jdu na to:yes:

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha

Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pstruh pečený v troubě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYW3