Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 138 kJ / 3 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,68 g |
| Tuky | 140,48 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 3,33 g |
| Sůl | 8,28 g |
| Sacharidy | 384,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPWk
Moje poznámka
Slané rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPWk
Nejnovější recepty
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 11 hodinami
Kotleta plněná špekem a okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové trojhránky
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s lilkem, špenátem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
Sahula před 8 hodinami
Losos na smetanových bramborách
Sahula před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 9 hodinami
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kvitko před 9 hodinami
Celerový salát
Mandragora před 10 hodinami
Čočková polévka se smetanou
Kajkajak před 11 hodinami
Jablkový perník
Jitinka před 11 hodinami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 16 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 16 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 16 hodinami
Tématické fráze:
slany rohlik,
rohliky bez kvasnic,
co s tvrdými rohlíky,
slané pochutiny recepty,
slané rohlíčky,
recepty na slané pochutiny,
slané rohlíčky recept,
recept na slane rohlicky,
slaný rohlík recept,
peceme rohliky,
rohlík slaný,
recept na slaný rohlík,
slané muffiny z rohliku,
slaný rohlíčky,
slané rohlík,
slané pochutiny recept,
jak tvarovat rohliky,
top recepty na rohliky,
rohlíky recepty,
co s tvrdyma rohlikama
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kvasnice,
mléko,
olej,
žloutek,
sýr tvrdý
Komentáře (5)
Co se týká tvarování. Vyválet kruh, rozkrojit na trojúhelníky a nemusí být ohnuté. I tak je máš supéér!!