Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,60 g |
| Tuky | 15,23 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 30,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Moje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 6 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 31 minutami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 37 minutami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 4 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 4 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 5 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 5 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v těstíčku,
pomalu pečená krkovička v celku,
krkovice v pivním těstíčku,
krkovička v pivním těstíčku,
pivni těsticko,
marinovaná krkovice v celku,
pomalu pečená krkovice v celku,
krkovicka v cesticku,
pivní medová marináda,
marinovaná krkovička v těstíčku,
pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice,
medové těstíčko,
smazena krkovice,
smažená krkovička,
medové řízečky,
krkovička v pivní marinádě,
medová marináda na krkovici na gril,
krkovička v pivním v těstíčku,
marinada pivni medova,
kekovice v pivnim testicku
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
tuk na smažení,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (13)
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.
+