Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 15,23 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 30,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Moje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 14 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 17 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 6 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 9 hodinami
České buchty
Martas6 před 10 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 10 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 10 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 12 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 12 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 12 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 13 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v těstíčku,
pomalu pečená krkovička v celku,
krkovice v pivním těstíčku,
krkovička v pivním těstíčku,
pivni těsticko,
marinovaná krkovice v celku,
pomalu pečená krkovice v celku,
krkovicka v cesticku,
pivní medová marináda,
marinovaná krkovička v těstíčku,
pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice,
medové těstíčko,
smazena krkovice,
smažená krkovička,
medové řízečky,
krkovička v pivní marinádě,
medová marináda na krkovici na gril,
krkovička v pivním v těstíčku,
marinada pivni medova,
kekovice v pivnim testicku
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
tuk na smažení,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (13)
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.
+