Vařená čalamáda

Severinka Kuchařka: Severinka

12-15 skleniček Zavařeniny 13 názorů

Suroviny

1 kg rajčat
1 paprika červená
1 paprika zelená
1 kg okurek (přerostlé nakládačky) - oloupat
1 kg cibule
1,5 hořčicové sklenice vody
1/2 sklenice octa
1/2 sklenice oleje
20 dkg cukru
5 dkg soli
1-2 feferonky
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu nakrájíme na větší kousky, dáme do většího hrnce, přidáme vodu, ocet, olej a vaříme asi 15 minut. Horké dáváme do sklenic zavíčkujeme. Mělo by být hotovo, ale já pro jistotu ještě asi 15 minut sterilizuju pod vodou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 78 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vařená čalamáda

Tématické fráze: vařená čalamáda čalamáda z rajčat a paprik vařená rajčata calamada čalamáda z červených rajčat čalamada ze zelených rajčat čalamáda vařená calamada z rajcat čalamáda z paprik čalamáda z paprik a rajčat čalamáda ze zelených rajčat a paprik čalamáda recept mletá čalamáda čalamáda ze zelených paprik recepty čalamada rajčat a papriky čalamáda z feferonek cervene rajcat čalamáda recept vařená zelená rajčata mletá čalamáda ze zelených rajčat čalamáda ze zelených rajských

Zapomněl/a jsem heslo