Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 225 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,08 g |
Tuky | 56,45 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 180,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekáč plný překvapení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOrY
Moje poznámka
Pekáč plný překvapení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOrY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 25 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 7 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 9 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 9 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 10 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Tématické fráze:
plný pekáč,
pekáč plný masa,
recepty na pekáč,
plný pekáč masa,
pekac plny dobrot,
pekáč plný buchet,
pekac plny ryb,
plny pekac recept,
plný pekáč recepty,
pekac plny masa,
plny pekac z mletého masa,
cuketa brambory salám na pekáč,
plech plný masa,
pekáč plný masa recepty fotografie,
pekáč plný masa recepty,
špízový pekač,
pekáč recept,
krůtí recepty plný pekáč,
pekáč plný,
plech plny překvapeni
Suroviny:
brambory,
cuketa,
salám šunkový,
květák,
vejce,
smetana zakysaná,
máslo,
mléko,
pažitka,
sůl
Komentáře (7)