Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská cibulačka

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony vonící máslem ji vhodně doplní.

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 9. 2010 13:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 313 kJ / 1 748 kcal
Bílkoviny49,99 g
Tuky90,35 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy152,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2010 16:48

:yes::yes::-p

Fokuska Fokuska

25. 9. 2010 15:41

hned bych si dala:-8

Eliza Eliza

25. 9. 2010 13:31

Tu znám...:yes: Je výborná :-p.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cibulačka cibulačka recept francouzka cibulacka cibulačka pohlreich polévka cibulačka recept cibulačka cibulačka polévka francouzská cibulačka podle pohlreicha cibulačka polévka recept francouská cibulačka recept na francouzskou cibulacku recept na cibulacku výborná cibulačka recept na francouzkou polévku cibulačka francouzká cibulačka recept recepty cibulacka cibulačka recepty nejlepší cibulačka francouzská polévka cibulačka francozská cibulačka

Suroviny: cibule, máslo, mouka, vývar masový, rohlík, olej, sýr, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Francouzská cibulačka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M1oO