Postup přípravy
Krok 1: Do mletého masa dame sůl a pepř. Nic víc tam nedávejte, jinak to bude chutnat jako karbanátky.
Krok 2: Z mletého masa uděláme kuličky a pak je rozplácneme dlaní. Obalujeme v mouce a vejci a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7Er
Moje poznámka
Falešný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7Er
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Katerain před 46 minutami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 55 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 1 hodinou
Domácí kečup
Marfyk před 1 hodinou
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 2 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 2 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 5 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 15 hodinami
Tématické fráze:
falesny rizek,
mleté maso recepty,
falešné řízky,
falešné karbanátky,
rizek z mleteho masa,
mail rizek-tomas.cz loc:cz,
falešné kapary,
mletá masa,
mleté maso falesny kaebanatky,
řízky z mletého masa,
maso,
mletý řízek bez syru,
soukenický mletý řízek,
nejlepsi recept na soukenicky řízek ondráš,
falešné karbanátky bez masa,
bravcovinky,
nepravé kapary,
falešný řízek z mletého masa,
babicovy dobroty houbové karbanátky s brokolicí,
mletý řízek
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
vejce,
mouka
Komentáře (5)