Postup přípravy
Krok 1: Do mletého masa dame sůl a pepř. Nic víc tam nedávejte, jinak to bude chutnat jako karbanátky.
Krok 2: Z mletého masa uděláme kuličky a pak je rozplácneme dlaní. Obalujeme v mouce a vejci a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7Er
Moje poznámka
Falešný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7Er
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 9 minutami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 22 minutami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 24 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
Tynaja před 28 minutami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
brtna před 1 hodinou
Křehký koláč s tvarohem a malinami
Misa_K před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Bylinka77 před 1 hodinou
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 2 hodinami
Tématické fráze:
falesny rizek,
mleté maso recepty,
falešné řízky,
falešné karbanátky,
rizek z mleteho masa,
mail rizek-tomas.cz loc:cz,
falešné kapary,
mletá masa,
mleté maso falesny kaebanatky,
řízky z mletého masa,
maso,
mletý řízek bez syru,
soukenický mletý řízek,
nejlepsi recept na soukenicky řízek ondráš,
falešné karbanátky bez masa,
bravcovinky,
nepravé kapary,
falešný řízek z mletého masa,
babicovy dobroty houbové karbanátky s brokolicí,
mletý řízek
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
vejce,
mouka
Komentáře (5)