Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený pangasius se špenátem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2010 15:33

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 146 kJ / 274 kcal
Bílkoviny37,00 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem si dala opečené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mikika

26. 6. 2011 13:01

Tahle mňamka předčila naše očekávání, rozhodně se zařadila mezi naše oblíbená jídla:yes::yes::yes::-)

Lucka

9. 4. 2011 21:26

Aha to jsem nevěděla, moc vám děkuji teda za radu, začínám s vařením, tak nemám moc zkušeností. Příště to bude už super.. ale jinak chuťově dobrý a ta kombinace super.

spagetka spagetka

9. 4. 2011 21:00

Eli - jo, to asi bude ono, proto nerada kupuju mražené ryby, radši chlazené, nebo čerstvé, ale zase všude ta možnnost není.Ale i tak ta hodina mi přijde moc....

Eliza Eliza

9. 4. 2011 20:57

Lucko, pokud jsi měla mraženého pangasia, je dobré rybu nechat rozmrazit na mřížce, nebo ve větším sítu, aby vytekla voda a potom dobře osušit...I vymačkat tekutinu. Také se mi několikrát stalo, že obsahoval tolik vody, až zkazil celý pokrm. Proto to vím a vždy se přebytečné vody snažím dokonale zbavit. Nedodělaný byl možná právě díky té vodě - pomalu se vařil namísto pečení...

spagetka spagetka

9. 4. 2011 20:48

Lucka (neregistrovaný/á) - to snad ne , pekla jsi ho hodinu a byl nedodělaný :-O:-O:-O:-O, jakákoli ryba tohoto typu musí být přece upečená do těch 20 - 25 minut maximálně ;-);-);-)

Lucka

9. 4. 2011 20:46

Vše vypadalo krásně, až do chvíle kdy jsem začala péct se uvnitř udělalo moc vody a pekla jsem to asi hodinu..po 30 minutách byl ještě nedodělaný.. jak je to možné? děkuji

ivka

29. 1. 2011 19:22

naprosto výborný recept, nemohhli jsme si to s přítelem vynachváli, jen jsme si mlaskali :). Už se těšíme až si to ukuchtímě znovu.;-)

misa

27. 12. 2010 13:41

super kombinace, kefír je v tom výborný, nikdy před tím jsem to nezkoušela a měla jsem ho s jasmínovou rýží:-)) paráda:))

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 11. 2010 20:22

Zajímavá kombinace;-)ryby i špenát máme rádi:-p+4:yes:

Pajaja

7. 11. 2010 16:49

Vypadá to úžasně a určitě je to mňamka! :yes::-p +2

djany

7. 11. 2010 15:56

špenát a pangas..skvělá kombinace :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba se špenátem pangasius se špenátem zapečená ryba se špenátem pangas se špenatem zapečený pangasius pangasius špenát ryba na spenate pangasius recepty zapékaná ryba se špenátem zapečený losos se špenátem pangacius zapečený se špenátem recept ryba špenát ryby se špenátem pangasius na špenátu buchta z kefíru ryba zapečená se špenátem zapecená ryby se spenátem ryba spenat pangacius se špenátem losos zapečený se špenátem

Suroviny: pangasius, špenát mražený, jogurt, sýr, sůl, pepř, koření na ryby, česnek

TopRecepty.cz

Zapečený pangasius se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zXLy