Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské řezy jednoduché

Jednoduché a lahodné, přesně takové jsou tyto řezy provoněné rumem a kakaem. Inspirované jsou slavným pařížským dortem, ale naši variantu zvládne i začátečník. Ať už k nedělní kávě nebo na rodinnou oslavu, vláčný korpus a čokoládová šlehačka nikdy nezklamou.

Hodnocení receptu je 5,0 (96×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

14. 11. 2010 20:23

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie18 419 kJ / 4 402 kcal
Bílkoviny72,86 g
Tuky224,37 g
Vláknina33,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy506,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna

30. 8. 2016 16:40

Prášek do pečiva jsem dávala, a taky je korpus strašně nízký. Mám plech 32x42 cm a korpus neměl ani 1 cm. Nemělo by tam být více mouky? nevím, poraďte. Jinak je strašně dobrý.

Anna

27. 8. 2016 11:41

Nevím proč, ale korpus je strašně nízký a prášek do pečiva jsem samozřejmě dala. Nemáte některá lepší recept na korpus? díky.;-(

danulik

22. 8. 2016 10:35

Včera som piekla, ale cesto je na klasický plech príliš nízke. Krém som dávala iný, nabudúce dám aj iné cesto, ktoré bude vyššie.

danulik

22. 8. 2016 10:33

Zuzana: To je ilustračný obrázok. Je to tam napísané veľkým písmom, krížom cez recept.

casino casino

23. 5. 2016 14:39

kubrichtova:
Den (nebo pár hodin) předem uvaříte suroviny na krém (pařížskou šlehačku) a posléze dobře VYCHLAZENOU hmotu ušleháte:-)

kubrichtova

23. 5. 2016 14:10

chtěla bych se zeptat, jak den předem uvařit šlehačku? :-) děkuji

Svobodovi

22. 5. 2016 16:59

řezy jsem pekla dnes jsou výborné jen se po nich zaprášilo nejsou náročné na přípravu:yes:

Helena

15. 4. 2016 21:39

Vynikající. První korpus snědla rodina ještě než jsem ho stačila namazat, takže se pekl druhý :-) :yes:

Ludmila

15. 4. 2016 00:02

Zuzana: Zuzanko tak jsme na tom stejně mě to dělá taky.

Zuzana

11. 4. 2016 07:20

Chcem si recept vytlačiť, lebo sa mi páči, no na vytlačenie mi ponúkate pečenú krkovičku. Tú som si, mimochodom, vytlačila. :-O

soninka

26. 3. 2015 12:35

mik: podle mého jsi tam neměla prášek do pečiva, jinak je piškot krásně vysoký a nadýchaný :-)

Mik

7. 11. 2014 16:09

Nevíte někdo proč se z 2 centimetrové těsta po vytažení z trouby stalo pul centimetrové? Co jsem udělala špatně?

Zdena

16. 10. 2014 22:14

terezka:

Lucie:

Mishel

15. 9. 2014 21:07

cathleen: A jak vypadá a kde se dá koupit? :) Děkuji za rychlou odpověď :)

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 9. 2014 16:27

Mishel: pikantní je chuťově výrazná - třeba rybízová, meruňková, my máme takovou i mirabelkovou.;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížské řezy pařížské řezy recept šlehačkové pařížské řezy recept pařížský řez jednoduché řezy recept na pařížské řezy jednoduché řezy na plech jednoduché moučníky parizke rezy pařížské tyčinky pařížské řezy na plech pařížský řez recept řezy s pařížskou šlehačkou pařížsky řez na plech paříšské řezy parizsky rezy recepty na pařížské řezy pařížské tyčinky recept pariske rezy recept pařížské řezy

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, voda, kakao, prášek do pečiva, šlehačka, tyčinka ledové kaštany, čokoláda na vaření, rum, marmeláda pikantní, čokoláda margot, kokos

TopRecepty.cz

Pařížské řezy jednoduché

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Epg