Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,01 g |
| Tuky | 12,49 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky.
Krok 2: Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu.
Krok 3: Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky.
Krok 4: Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Moje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 14 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 19 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 7 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 8 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 9 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 10 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 10 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 11 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 11 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 13 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka na krekry,
sardelova pomazanka,
krekry na smažení,
pomazánka ze sardelové pasty,
celozrnné krekry recept,
pomazánky na krekry,
celozrnné krekry,
studená kuchyně referát,
sardelová pasta,
sardelové chlebíčky,
chlebíčky se sardelovou pastou,
pěna ze sardelové pasty,
sardelová pomazánka na chlebíčky,
krekry-recept,
polévky referat,
referat studena kuchyne,
krekry ke smazeni,
paprika referat,
krekry ke smažení recept,
smazene krekry recept
Suroviny:
krekry tuc,
máslo,
pasta sardelová,
sýr smetanový,
petrželka,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (6)