Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrák

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 12. 2010 11:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 221 kJ / 1 965 kcal
Bílkoviny124,32 g
Tuky145,61 g
Vláknina9,64 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 4,71 g
Sůl11,26 g
Sacharidy36,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 12. 2010 13:59

Pbarvo, nejlepší by bylo, kdyby jsi ten název tohoto studeného jídla přepsala, protože to opravdu nemá s gulášem nic společného. Každý český správný guláš, ať už je z jakéhokoliv masa i ten obyčejnější bramborový s uzeninou se vaří:-( Já bych to třeba nazvala "Silvestrovský salát", nebo "Salát vyprošťovák", nebo "Kabanusový salát", ale tím se řídit nemusíš, vymysli si klidně něco jiného, jen aby tam nebylo slovo guláš-to ti tu vyčte každý, protože guláš je něco jako Vepřo+knedlo+zelo:-!

magdalenka magdalenka

20. 12. 2010 13:25

pbarva, to všetko spôsobil trochu nešťastne zvolený názov...

Betyna

20. 12. 2010 13:00

jo, akorát to není guláš...

pbarva pbarva

20. 12. 2010 12:58

Jak podle názvu, je to jídlo, na které se velice dobře pije a není pak zle, nic se nevaří, vše je patrné z receptu, já nevím jak takto jednoduchý recept nemůže někdo pochopit? Není to pomazánka, je to normální jídlo, které se nandá do misky a s rohlíkem či vekou se jí a pak se vesele může pít :-D

Svetlana Svetlana

20. 12. 2010 12:58

...nooo, nevím, ale fakt si jako "další prudička" nepřipadám...a věř, že do prudičky mám hoooodě daleko...jenom nevím co mám dělat dál po promíchání nakrájeného kabanosu a vajec...toť vše...

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2010 12:37

Mi to taky jako guláš nepřipadá. Něco trochu vzdáleně z těch surovin mi připomíná tzv "Sloní žrádlo" a pbarvo, nikdo nic nepomlouvá, zkus to trochu víc vysvětlit. Tady aby člověk fakt už měl strach se na něco zeptat.:-((

Petra Ku. Petra Ku.

20. 12. 2010 11:50

Nezlobte se, ale taky jsem to nějak nepochopila, jako guláš mi to moc nepasuje - to se nějak vaří? Kolik vody? Fakt to nemá být spíše pomazánka nebo salát?

pbarva pbarva

20. 12. 2010 11:36

AAAAAAAAA další prudička, no tak ty mám nejradši :-))

pbarva pbarva

20. 12. 2010 11:35

Milá Pavlo, tak si to zkus někam namazat a uvidíš, nepomlouvej něco, co jsi nezkusila.

Svetlana Svetlana

20. 12. 2010 11:34

:-O:-O:-O...kdyby se to jmenovalo Silvestrovský salát, bylo k tomu připsáno, že se přidá ještě nakrájená cibule a z ostatních ingrediencí se připraví zálivka, tak bych řekla - nooo, nic moc salát, ale budiž...ale takto nemůžu říct ani to...takže jenom :-O:-O:-)

Pavla

20. 12. 2010 11:15

Tak lidííí:-//, co je tohle za guláš,normální pomazánka ne? A smícháme kabanos s vejcem a zbytek surovin vyhodíme či co?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: silvestrovský guláš studená kuchyně recepty studená kuchyně sloní žrádlo recept gulas silvestrovské saláty a pomazánky recepty studene kuchyne silvestrovské pomazánky sloní žrádlo recepty-studená kuchyně silvestrovské recepty silvestrovsky vyproštovak silvestrovský salát studena kuchyn kabanusovy gulas silvestrak studená ku salat sloni zradlo silvestrovske salaty,pomazanky guláš recepty recepty studena kuchyně

Suroviny: kabanos, cibule, vejce, česnek, kečup sladký, ocet, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Silvestrák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N8X8