Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,32 g |
| Tuky | 145,61 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 4,71 g |
| Sůl | 11,26 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kabanos nakrájíme na půlkolečka nebo na čtvrtky, kdo jak komu vyhovuje. Vejce nakrájíme na osminky a ještě překrojíme v půlce, aby nebyly tak dlouhé a smícháme vše dohromady.
Krok 2: Promícháme, necháme v chladu 1 den odležet.
Příloha : pečivo
Příloha : pečivo
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Moje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 48 minutami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 9 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 11 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
silvestrovský guláš,
studená kuchyně recepty,
studená kuchyně,
sloní žrádlo recept,
gulas,
silvestrovské saláty a pomazánky,
recepty studene kuchyne,
silvestrovské pomazánky sloní žrádlo,
recepty-studená kuchyně,
silvestrovské recepty,
silvestrovsky vyproštovak,
silvestrovský salát,
studena kuchyn,
kabanusovy gulas,
silvestrak,
studená ku,
salat sloni zradlo,
silvestrovske salaty,pomazanky,
guláš recepty,
recepty studena kuchyně
Suroviny:
kabanos,
cibule,
vejce,
česnek,
kečup sladký,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (28)
VŽDY TO TAK je !!!
Prečo by sme zvyšok vyhodili, keď je tam napísané " smícháme vše dohromady a promícháme"...
Niečo podobné robím, a je to super, takže aj toto bude výborné, vopred pripraviteľné jedenie.
Takže bodík dám a vyskúšam...
Ešte poznámočka : je úplne prirodzené, že občas niečomu v recepte nerozumiem, ale potom sa slušne spýtam