Suroviny
Porce: 2 se 2 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžková vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEXR
Moje poznámka
Tvarůžková vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEXR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 7 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 19 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása recept,
vinná klobása,
vinná klobása v troubě,
tvarůžková klobasa,
tvarůžkové klobásy,
vinná klobása recepty,
receptura na vinnou klobásu,
jak na vinnou vinnou klobásu,
vinná klobása receptura,
receptura vinná klobása,
klobásy s tvarůžky,
recepty z vinné klobásy,
klobása s tvarůžky,
recept tvaruzkove klobásy,
recept na vinnou klobásu,
vareni vinna klobasa,
klobasa s tvaruzkem,
šneci z vinné klobásy,
tvarůžková klobáska,
klobása tvarůžková
Suroviny:
klobása vinná,
cibule,
česnek,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr,
olej
Komentáře (10)
bibinko, to vypadá moc lahodně
brzo udělám