Suroviny
Porce: 1 Káva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 165 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme a ručním šlehačem vyšleháme lehkou pěnu, do té pak přilijeme horkou kávu (espresso) a osladíme.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Moje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 44 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 55 minutami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 3 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
domaci latte,
domácí kafe latte,
výroba latte,
domácí late,
kafe late,
kafe latte,
domácí káva latté,
jak připravit caffe latte,
kafé laté recept,
jak udelat latté,
jak udělat latté doma,
latté doma,
jak udělat doma latté,
řezy café latté,
jak připravit latté,
latté recept,
cafe řezy,
recept na domácí latté,
recept na latte,
domácí caffe latte
Suroviny:
mléko,
káva espresso,
cukr
Komentáře (8)
dávám prvního boda...
jen pro doplnění - tvoří ho zhruba 3/5 mléka + 1/5 kávy + 1/5 našlehaného mléka a podává se ve vysokých sklenicích