Suroviny
Porce: 1 Káva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 165 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme a ručním šlehačem vyšleháme lehkou pěnu, do té pak přilijeme horkou kávu (espresso) a osladíme.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Moje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 minutou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 27 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 48 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
domaci latte,
domácí kafe latte,
výroba latte,
domácí late,
kafe late,
kafe latte,
domácí káva latté,
jak připravit caffe latte,
kafé laté recept,
jak udelat latté,
jak udělat latté doma,
latté doma,
jak udělat doma latté,
řezy café latté,
jak připravit latté,
latté recept,
cafe řezy,
recept na domácí latté,
recept na latte,
domácí caffe latte
Suroviny:
mléko,
káva espresso,
cukr
Komentáře (8)
dávám prvního boda...
jen pro doplnění - tvoří ho zhruba 3/5 mléka + 1/5 kávy + 1/5 našlehaného mléka a podává se ve vysokých sklenicích