Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrové řízky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 1. 2011 14:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Aby řízky vypadaly jako řízky, obalíme je 2x.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabriela

11. 3. 2013 14:25

Před přípravou těchto řízků jsem si přečetla recept a udělala je přesně podle něj ( to zn. sůl a pepř rozmíchat ve vajíčku) Smažila jsem je pomleji a byly výtečně, měkounké. Možná proto, že se sůl přímo nedotýkala jater.:-K

zizala zizala (moderátorka)

17. 12. 2011 07:37

sabina: Já jsem jednou právě vepřová zkusila osolit a bohužel pravdu mám já - drůbeží jsou v pohodě, ale vepřová a hovězí tvrdnou. Nebo snad mají dnešní prasátka a býčci jiná játra než dřív?

sabina

17. 12. 2011 00:16

zizala:to už dávno není pravda, že játra solením tvrdnou, je to překonaný mýtus, kdo jednou zkusil, dá mi za pravdu.

eva hubova eva hubova

13. 2. 2011 15:06

Játra jsem měla kuřecí:-ppřidala jsem foto+9

zizala zizala (moderátorka)

16. 1. 2011 17:35

Drůbeží játra se před přípravou solit mohou, u vepřových a hovězích opravdu hrozí ztvrdnutí.

Betyna

16. 1. 2011 17:32

:yes: játrové řízky solím celý život a taky jsem je ještě neměla tuhé, nejradši mám krůtí játra.

Kogina-K1 Kogina-K1

16. 1. 2011 17:28

zatím se mi nestalo ani jednou, že by řízky byly tuhé, a to je děláme již pěkných pár let

Svetlana Svetlana

16. 1. 2011 17:03

...stejně nejlepší jsou drůbeží jatýrka, před obalením v trojobalu schovaná do anglické...:-8:-8...

djany

16. 1. 2011 15:56

miluju játra jako řízek,dávám bodík :yes:

spagetka spagetka

16. 1. 2011 15:17

Rozhodně bych nezkusila na játra přidávat sůl v jakékoli podobě, ani ve vejcích ne. Jak chutná podrážka z jater, jsem už zjistila dávno, a to byla špetka soli smíchaná s moukou

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky z jater jatrovy rizek vepřová játra jako řízek řízky z vepřových jater hovězí játra jako řízek játra na řízek játra jako řízek rizek z jater řízky z játry smazene jatrove rizky řízek z vepřových játer řizek z jatry vepřová játra na řízek řízky z kuřecích jater vepřova jatra řizek kuřecí játra jako řízek játra řízky krůtí játra jako řízek řízky z krutích jater rizky z hovezich jater

Suroviny: játra, vejce, mouka, strouhanka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játrové řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZDp