Dušené fazolky s rajčaty a bramborami

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 5 názorů

Suroviny

1 kg brambor
400 g fazolek
4 rajčata
1 klobása
1 cibule
olej
sůl
mletý černý pepř
celerová nať
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na väčšie kúsky narezané zemiaky, narezanú fazuľku, podlejeme vodou, dosolíme a dusíme do mäkka. Zemiaky by mali byť jemne sa rozpadajúce.

  2. Pridáme na kocky narezané paradajky, na kolieska narezanú klobásu a ešte 10 minút dusíme.

  3. Do hotového jedla primiešame nasekanú zelerovú vňať a dochutíme mletým čiernym korením.

Poznámka

Základ receptu je z Vegetariánskej kuchárky, ale je doplnený klobásou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Dušené fazolky s rajčaty a bramborami

Tématické fráze: dušené fazolky dušené zelí s rajčaty fazulka žlutá žlutá fazulka dusene zlute fazolky dušené fazulky žluté fazolky recepty dušené kysané zelí s rajčaty fazolky s rajčaty dušené fazolky recept

Zapomněl/a jsem heslo