Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kuřecích jater

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (112×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez chlazení

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez chlazení)

3. 6. 2008 11:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 597 kJ / 3 728 kcal
Bílkoviny176,79 g
Tuky315,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 5,81 g
Sodík 785 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

8. 10. 2010 21:05

Světlanko, udělala jsi mi velkou radost, děkuju:-):-K

Svetlana Svetlana

8. 10. 2010 19:59

Maris, teď jsem nalila rozmixovanou paštičku do kelímku...když ti řeknu, že jsme se skoro "pobili" ;-) při vytírání misky, nebudeš věřit...vypadá úžasně a i když ještě neztuhla, je opravdu mňamózní...díky za recept...:yes::yes::yes:...bodík jsem ti dávala už předtím, ale dala bych dalších sto :-)

maris maris

11. 9. 2010 14:23

Corall - moc gratuluji a hlavně nám dej vědět, až se miminko narodí:-) Držím palce !:-K

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

11. 9. 2010 14:20

Maris vyzkousim 100% ale az nebudu tehotna a budu si moc doprat pastiku a jatra.
Mam na to silenou chut

Dam ti pak vedet

maris maris

6. 9. 2010 18:43

Corall - paštikové koření být nemusí, jestli vyzkoušíš, budu ráda a doufám, že bude chutnat;-):-)

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

6. 9. 2010 18:30

Mam prosim otazku,ziji v zahranici a nesezenu tu pastikove koreni,musi se tam davat??

Bylo by pro me vyhoda si duelat pastiku doma,moc ji miluju.

Dekuju z aodpoved a poslala jsem bodika

Jiri V. Jiri V.

23. 3. 2010 13:16

Bodík :yes: , fotka je super , musím si otřít klávesnici :-)):-))

Nadja Nadja

23. 3. 2010 13:13

:-p :yes: +11.:yes:

maris maris

23. 3. 2010 11:35

Jaajo , už je asi pozdě, ale určitě můžeš, jen vepřová játra se musí dělat déle než kuřecí;-)

Jaaja Jaaja

22. 3. 2010 11:47

Co myslíte, mám tak 20 dkg vepřových jater, můžu je tam přidat? Bude to moc poznat na chuti?

maris maris

10. 3. 2010 17:16

aranosi - mám radost, že chutnalo:-):-K

aranosi

10. 3. 2010 17:09

Maris,už jsem vyzkoušela je výborná.:yes:

eva hubova eva hubova

4. 3. 2010 16:51

:yes:+1

Lusinda79

4. 3. 2010 16:48

Maris super!Já ještě po rozmixování protřu přes síto, aby byla opravdu sametová.Fotka i recept-nádhera:yes:

maris maris

4. 3. 2010 16:41

aranosi - mixerem,:-) šlehačem s metličkama by to asi nešlo:-S

1 10 11 12 13 14

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika

Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jvv