Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Moje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 24 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty lu,
recepty podle lu,
recept na tataráček z pivního sýra,
recepty od lu,
lu recepty,
syry,
ocko,
recept sýrový tataráček,
ocko online,
recept tatarák z nivy,
tataráček z nivy,
tataráček z pivního sýra recept,
recept - tataráček z pivního sýra,
jak obalit sýr,
tatarák z pivního syra,
tatarák z nivy recept,
vaření podle lu,
jak obalit nivu,
pivní kuchařka,
recepty ze syru
Suroviny:
šunka,
sýr niva,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)
K receptu, napadlo mě, stejně jako Tejajku, jak přeložím Nivu, ale nelspíš dám půlky přeřízlé na sebe, ale jinak docela dobrý a chuť si umím dobře představit
Fotka nebude