Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šunku a sýr přeložit na půlku, obalit ve vejci a strouhance a osmažit jako řízek.
Krok 2: K tomu volské oko, dát na talíř a posypat strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Moje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty lu,
recepty podle lu,
recept na tataráček z pivního sýra,
recepty od lu,
lu recepty,
syry,
ocko,
recept sýrový tataráček,
ocko online,
recept tatarák z nivy,
tataráček z nivy,
tataráček z pivního sýra recept,
recept - tataráček z pivního sýra,
jak obalit sýr,
tatarák z pivního syra,
tatarák z nivy recept,
vaření podle lu,
jak obalit nivu,
pivní kuchařka,
recepty ze syru
Suroviny:
šunka,
sýr niva,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)
K receptu, napadlo mě, stejně jako Tejajku, jak přeložím Nivu, ale nelspíš dám půlky přeřízlé na sebe, ale jinak docela dobrý a chuť si umím dobře představit
Fotka nebude