Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šunku a sýr přeložit na půlku, obalit ve vejci a strouhance a osmažit jako řízek.
Krok 2: K tomu volské oko, dát na talíř a posypat strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Moje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty lu,
recepty podle lu,
recept na tataráček z pivního sýra,
recepty od lu,
lu recepty,
syry,
ocko,
recept sýrový tataráček,
ocko online,
recept tatarák z nivy,
tataráček z nivy,
tataráček z pivního sýra recept,
recept - tataráček z pivního sýra,
jak obalit sýr,
tatarák z pivního syra,
tatarák z nivy recept,
vaření podle lu,
jak obalit nivu,
pivní kuchařka,
recepty ze syru
Suroviny:
šunka,
sýr niva,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)
K receptu, napadlo mě, stejně jako Tejajku, jak přeložím Nivu, ale nelspíš dám půlky přeřízlé na sebe, ale jinak docela dobrý a chuť si umím dobře představit
Fotka nebude