Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

13. 2. 2011 23:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 075 kJ / 257 kcal
Bílkoviny4,42 g
Tuky5,00 g
Vláknina6,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,55 g
Sacharidy47,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm pochází z pořadu Prima vařečka, kde ho připravovala žena, provdaná do Švédska, jako ukázku švédského jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

14. 2. 2011 00:24

Jani, losos s koprem a něčím dosladka je právě typické pro švédskou kuchyni. Mně tato kombinace zachutnala ihned; naopak například na francouzskou kuchyni a na typicky italské těstoviny jsem si musela chvilku zvykat...(na pizzu nee, tu miluju jakoukoli od dětství).
Okamžitá láska na talíři bylo Švédsko a hóódně na jih... - Řecko. Každá jiná, ale moje dvě nejoblíbenější národní kuchyně. ;-) A ještě Asie tak, jak ji vaří v Praze...;-):-D

Eliza Eliza

14. 2. 2011 00:06

Rebi - ano, dala jsem dijonskou, ale mohla by být i anglická hrubozrnná nebo stylově - hořčice s koprem a medem, mají ji v Botanicus a vyrábí ji i Boneco, z domácích...

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2011 00:06

Eli, to musí být dobrota!! Kopr mám moc ráda a s rybou mne ještě nenapadlo kombinovat. Pravda ale je, že losos mám ráda uzený. Ćerstvý je sice taky dobrý, ale jsou ryby, které mám raději.;-) Třeba pstruh, candát a jak bych si daka halibuta!! (nebo halibuda?):-O Už je není vůbec vidět, ty uzené:-S Tobě plus, za originalitu. Ježkovy oči, to jsem zase ukecaná!:-D

Daniella O. Daniella O.

13. 2. 2011 23:55

Moc pekny receptik, ryby delam casto a tohle se mi opravdu libi :yes::yes::-p:-K

rebeka rebeka

13. 2. 2011 23:52

Eli,tou hořčicí výrazné chuti..je myšlená např.dijonská:-?
jinak(a jako vždy)velice krásné,ba přímo žravé:-8foto:yes::yes::-K;-)

Jindra

13. 2. 2011 23:42

:yes::-p:-p

ambiente

13. 2. 2011 23:35

:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos na kopru losos kopr pečený losos s koprem losos s omáčkou pečený losos peceny losos s omackou losos recept medovohorcicna omacka losos s hořčičnou omáčkou hořčičná omáčka s koprem recept na lososa losos s medem a hořčicí losos recepty recepty losos s omáčkou losos recepty kopr losos s hořčicí a medem losos s koprem pečený losos s s koprem candát s hořčičnou omáčkou pstruh s hořčičnou omáčkou

Suroviny: losos, česnek, med, hořčice, omáčka sojová, vývar masový, mouka hladká, máslo, citron, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RLWE