Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé na anglické slanině

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 2. 2011 13:33

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 590 kJ / 1 575 kcal
Bílkoviny7,98 g
Tuky168,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Draha K

24. 2. 2011 17:51

To vypadá moc dobře,file máme,tak hned v sobotu vyzkouším.Díky za receptík a posílám bodík.:yes::yes:;-)

suslajda suslajda

24. 2. 2011 16:43

:-p:-K:yes:

marcik marcik

24. 2. 2011 16:25

takže daleko od páry;-)ale fotka je opravdu na jedničku:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 16:22

marcik, foťák mi dali neopravený, že je to mou vinou, displej plný vlhkosti. No, tak jsem byla dost vytočená, doma ho smutně rozbalila a zjistila, že mu nic není:-O. Vlhkost asi vyschla, ale ty mrchy už mi nechtějí prodloužit záruku, kterou bych měla ještě rok a půl. No, tak se snažím nefotit nad párou a vůbec se snažím o foťák lépe pečovat.;-)

marcik marcik

24. 2. 2011 16:18

Jani, ukládám;-)a kam jsi dala opravit ten fotˇák?fotky jsou jak od profika, že by ti tam při opravě něco strčili?já chci taky:-* +13:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 16:01

janek53, určitě klidně i s pangase. Já ho mám náhodou moc ráda. Ale zrovna jsem měla tohle.;-) Děkuji za body;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2011 15:44

:-p+11:yes:Už jen ty fotky jsou jedlé:-*ryba a slaninka:-p:yes:

eva hubova eva hubova

24. 2. 2011 15:00

:-p:-pmoc jedlé foto:yes:+9

maris maris

24. 2. 2011 14:35

:-p:yes:+

janek53 janek53

24. 2. 2011 14:32

Jani bezva. zkusím to udělat z pangasové ryby-neryby:-O:yes:

Kadlik Kadlik

24. 2. 2011 14:20

Krása, upapal bych se rybiček... :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 13:52

Bibi, néé, nemám!!:-D Mám 4 kusy, každý jiný, dostala jsem je porůznu od rodiny;-), pááč vědí, že jsem magor!:-D pak mám jen sadu těch kouřových do mikra a ty na fotce moc nevyniknou;-). Díky za bodíky;-)

Bibinka Bibinka

24. 2. 2011 13:49

Jani, bezva recept, jednoduchý s chutí té slaniny i dobrý a myslím, že by to šlo i z čerstvé ryby;-)Koukám:-O, že máš samé nové talíře;-)Dávám ti 3.bod:yes:

jirholu jirholu

24. 2. 2011 13:45

Filé vypadá moc dobře a hodně jedle :-p . Jani, talíř je taky pěkný :-K :yes: +1

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 13:36

Rovnou přidávám podobný recept, ale protože je můj, můžu garantovat, že je to zase něco úplně jiného;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filé rybi file se slaninou file na slanině rybí filé recepty rybí filé s anglickou slaninou rybí file na slanině filé recepty anglická slanina v receptech pečeme rybí filet na stupnů filé slanina file s anglickou file s anglickou slaninou rybí filé recept file po cikansku rychlý a dobrý recept s rybím filé rybí filety recept recepty z rybího file rybí ilé se anglickou slaninou jak pripravit zmrzle filety rybi file se slaninoz

Suroviny: filet rybí, slanina anglická, máslo, sůl, pepř, kmín celý, cibule, koření grilovací, koření na ryby

TopRecepty.cz

Rybí filé na anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv5r