Suroviny
Porce: cca 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 152 kJ / 1 231 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,24 g | 
| Tuky | 34,76 g | 
| Vláknina | 34,96 g | 
| Cholesterol | 27 mg | 
| Sodík | 113 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 185,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Den předem si uvaříme a  brambory dáme do chladu.
	Krok 2: Vepřové koleno umyjeme a na prkénku si jej ostrým nožem vykostíme. Nejříve si odřízneme z něj kůži, pak obnažíme i kost a tu pak vyřízneme. Pak si takto vykostěné koleno rozložíme, osolíme  a vložíme na něj  pokrájené  cibulky  a posypeme ho kořením, zavážeme a  dáme cele koleno takto  vařit do vody, jako menši roládu, do které dáme zbytek koření.
	Krok 3: Vaříme  pozvolna si tak 45 az 50 minut.
	Krok 4: Mezitim si na druhé plotýnce uvaříme kroupy do měkka. Když je koleno měkke, vyjmeme jej a do vývaru z kolena dáme kroupy a uděláme si tak výbornou polévku a vše odstavíme.
	Krok 5: Pak si připravíme pekáček, kam dáme rozpustit sádlo, přidáme pokrájené cibulky a na vše vložíme uvařené koleno a dáme zapéci, chvilku před dopečením vložíme ke koleni uvařené brambory a dáme vše zapéci a podáváme.
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02yN
Moje poznámka
					
				
Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02yN
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uvařené koleno, 
						
						
							prkénko na koleno, 
						
						
							co s uvarenym kolenem, 
						
						
							vepřové koleno vykostěné recept, 
						
						
							vepřove koleno recepty, 
						
						
							vepřové koleno recept, 
						
						
							vepřévé koleno, 
						
						
							pečené vepřévé koleno, 
						
						
							zapékané koleno, 
						
						
							zapečené brambory s kolenem, 
						
						
							vepřové na divoko, 
						
						
							jak uvařit kroupy, 
						
						
							vyrez z kolene recept, 
						
						
							zapčené vepřové koleno, 
						
						
							zapékané brambory s vepřovým kolenem, 
						
						
							s uvařeným vepřovým kolenem, 
						
						
							vepřévé koleno vařené, 
						
						
							koleno na cibulce, 
						
						
							recepty veprove koleni, 
						
						
							vepřové koleno na bramboráku
						
					
						Suroviny:
						
							koleno vepřové, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							skořice, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kroupy, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka
						
					
	
			
Komentáře (3)