Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

22. 3. 2011 16:54

Suroviny

Porce: 4-5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie663 kJ / 158 kcal
Bílkoviny4,83 g
Tuky3,46 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 468 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy22,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dochucuji cukrem tak,že si do kastrůlku dám 2 PL krupičkového cukru,malinko podliju vodou a na mírném plameni umíchám do zlatavé barvy karamel,který pak zředím vodou,vmíchám do omáčky a ještě chvilku nechám provařit.

Pokud toto jídlo dělám v létě,místo protlaku používám čerstvá rajčata asi 5-6 ks, zbavená slupek,která také přidávám vařit hned se vším na začátku.

Mouku nepoužívám žádnou,omáčka se zahustí rozmixovanou zeleninou.

Ještě pro upřesnění-ze srdíčka proto,že je to celkem levné a chutné maso 39,-kč/kg.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

24. 3. 2011 15:26

Děkuji za milé komentáře a přidělené body:-K

JanaDorazinova

22. 3. 2011 22:46

Aničko, tak se srdíčkem jsem rajsou ještě nezkoušela;-). Dobrý nápad, proč ne.:yes:

Klariska

22. 3. 2011 21:28

To je krása! Zajímavě obměněná rajská a ještě se srdíčkem :yes::-K.

Anna Kocikova

22. 3. 2011 21:05

Děkuji za moc milé,hezké komentáře a přidělené body:-K

maris

22. 3. 2011 17:23

Aničko - určitě nejen dobrá, ale i krásně fotogenická:yes::-p+

chocolate

22. 3. 2011 17:20

Anna Kocikova:Naopak Aničko:-K, já si myslím, že je dobře, že jsi sem ten recept dala, protože je opravdu pěkně popsaný a i fotky jsou moc hezké:yes:.

Ivusa

22. 3. 2011 17:11

Tak to musí být mňamka:yes:Moc hezké fotečky Aničko:-K:-KPosílám bodík a a bojuji s pavlovovým reflexem:-p:-p:-p

Anna Kocikova

22. 3. 2011 17:10

Špagetko,znáš mě:-Djá také libeček opravdu "vrážím" kam se dá,ale tady nám to nepasuje.
Chocolate,já bych to tady ani nedávala,ale když vím,jak jsem se kdysi já trápívala s omáčkama a zásmažkama,záklechtkama;-):-*jej to bývala morda:-))tak snad tady tohle pomůže:-8Dělávám podobně i svíčkovou(bez rajčat:-D)míň mrkve,trošku víc celeru a petržele.Ale tam už přidávám smetanu:-)
Děkuji za milé komentáře a body:-K

chocolate

22. 3. 2011 17:00

Původně jsem si říkala ááá, další rajská..:-8
Myslím si, že je fajn, že někdo tuhle českou klasiku popsal i pro začátečníky.Hřebíček nedávám, ale určitě vyzkouším.
Za bezvadný popis posílám první bodík:-K.

spagetka

22. 3. 2011 16:59

Nemá to chybu, rajskou s jakýmkoli masíčkem a i bez něj, prostě :-p:-p:-p - já tam teda strkám ještě libeček, ale i tak - super :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajská omáčka v papiňáku rajska omacka z papinaku jak varit rajskou v papinaku rajska srdickova omacka rajska omacka se srdickem jak vařit maso v papináku na rajskou rajská omáčka ze srdicka recepty papiňák vepřová plec s rajskou omáčkou v papináku srdíčková rajčata srdicka z rajskych rajská omáčka recept v papiňáku papiňák 3 litry jak dlouho vařit ovar v tlakovem hrnci rajská polévka v papiňáku rajska z pspinaku rajska polevka z papinaku rajská z hovězího srdce rajčata srdíčková

Suroviny: srdce vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, skořice celá, tymián, masox, sůl, cukr, ocet, máslo

TopRecepty.cz

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwlJ