Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,59 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 21,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé s rajčaty a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JY9J
Moje poznámka
Zapečené filé s rajčaty a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JY9J
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 15 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 3 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 6 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 7 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečéne filé s rajčaty,
zapečené file,
zapečené rybí filé s rajčaty,
výborné zapečené file,
filé s rajčaty,
zapečené filé s vejci,
zapečená ryba s rajčaty,
rybí file zapečené s vejci,
rybí filé zapečené s rajčaty,
zapecene rybi file s rajcaty a vejci,
zapečené rybí filé s vejci,
filé zapečené s rajčaty,
file zapecene s vejci,
zapékané file s rajčaty,
ryba zapečená s rajčaty,
zapecene ryby,
zapečené filé recept,
zapecene file s vejcem,
zapečené filé s rajčaty a vejcem,
rybí filé zapečené s rajčaty a vejci
Suroviny:
filet rybí,
rajče,
vejce,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (15)