Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikove brambory se sekanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 4. 2011 19:52

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 077 kJ / 496 kcal
Bílkoviny25,16 g
Tuky15,76 g
Vláknina15,86 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

No a mame dobrej obídek ne? Zvlast do misky si muzeme dat treba nejaky kompot - broskvovej, mandarinkovej a nebo klido pido i okurkovej salat :) Bon apetit vam wishing Johny test:)

(UZ ME TO PRESTALO BAVIT, SE DIVIM ZE JESTE MAS NALADU TO SLOVO "SCEKOVAT" PORAD MENIT A MENIT )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanuse18

11. 4. 2011 14:13

chocolate:

Whatever, oficialne uzaviram tuto diskuzi i kdyz k tomu nemam zadne povoleni, ale jestli je tu nekdo kdo to povoleni ma tak bych byla moc rada kdyby vsechny prispevky od zacatku az do konce byli smazany . ( moc dekuji vsem kdo se semnou tak ochotne hadal ) fakt jsem se pobavila. slysel jsem, videl jsem, stacilo mi, odchazim:-D

chocolate chocolate

11. 4. 2011 14:08

nanuse18:Ode mě žádný komentář smazaný nebyl, kromě citátu jsem neměla a nemám potřebu se k vám vyjadřovat.

chocolate chocolate

11. 4. 2011 13:57

Kde blb, tam nebezpečno.

Jan Werich

nanuse18:Nauč se slušně chovat a pak teprve choď mezi lidi (a to myslím i virtuálně).

spagetka spagetka

11. 4. 2011 13:54

Milu - vcelku souhhlas, stejně by to nikam nevedlo....:yes::yes::yes:

vybusna vybusna

11. 4. 2011 13:51

jezis, ja sa ospravedlnujem...miesto nahlasenia komentarov, som rovno vymazuvala. tejaja a ostatne damy..ospravedlnujem sa ..nanuse prosim uz dost...ano?

toprecepty.cz toprecepty.cz

10. 4. 2011 16:19

upravil jsem na "zčekovat (zkontrolovat)" - myslím, že je to kompromis akorát ;-)

spagetka spagetka

10. 4. 2011 16:07

Jaru - naprosto souhlasím:yes::yes:, tu jsme na českém webu. Co by asi na pbdobném webu v Americe, Anglii apod. říkali, kdybychom jim tam psali své české výrazy, kterým by tam nikdo nerozuměl. A tady nejde o gramatiku, nejde o interpunkci, jen o jasný a srozumitelný návod k přípravě receptu a jestli mám něco "scekovat" a nevím, co to znamená, tak ten recept třeba zvořu.... ;-);-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2011 16:04

Nic ve zlém, ale nesouhlasím. Ne každý umí anglicky. A cpát angličtinu i tam, kde je to zcela zbytečné, je velký nešvar současnosti. Čeština je přece tak krásný a mnohotvárný jazyk! Chápu to u slov, která pocházejí z angličtiny, v češtině nemají adekvátní překlad nebo je jejich překlad možný pouze zdlouhavým opisem a tato slova jsou všeobecně známá. Ale pokud mohu místo nicneříkajícího sčekovat napsat zkontrolovat, není o čem diskutovat ;-)

nanuse18

10. 4. 2011 15:56

:-) ok tak ty F jsem zmenila i na C pro ty kteri si nevedi rady. jinak to slovo "scekovat" menit nehodlam, tohle je muj recept a me se to slovo libi at je ci neni z ceskeho jazyka. tak ci tak cesky jazyk ma nabranych kotel slov bud z latiny nebo prebrany s Aj tak co si vsichni stezujete? a tady nejsem od toho aby se hodnotila ma gramatika... tady jde jen a pouze o ten recept. dekuji :-K

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2011 09:28

nanuse18: Prosím, nahraď slovo scekovat slovem českým a přepočítej °F na °C. Tady jsi na českém webu. Tady se peče s Celsiem. Děkuju :-K

nanuse18

9. 4. 2011 19:49

vsem se omlouvam za tech 450 C , ja jsem si to neuvedomila ze moje trouba ma jen F. byl to preklep.

jinak s tim masem ja fakt nevim :D asi zrejme zalezi pro kolik lidi budete varit. tak jedna siska sekany muze byt tak ja nevim pul kila nebo kilo mletyho?

jinak ty slova scekovat jsem myslela zkontrolovat . a tim prdnem tam trosku sole - jejjj lidi vy toho nadelate :-p tak ci tak nekdo uz to slovo za me zmenil :-D skoda ja ho tam chtela ,znelo to jako z toho jednoho filmu - jeden chloupek z nosu ,bum ho tam , ma to pak lepsi chut:-))

Klariska Klariska

9. 4. 2011 00:40

Tipuju, že Nanuši nebude o moc víc, než má v mailu. Což vysvětluje jak slovo zčekujte tak hrubku v něm :-p:-D.

Eliza Eliza

8. 4. 2011 22:28

Nanuse, mleté maso si žádá teplotu tak kolem 200°C, pokud vím. Jinak se zdá, že vaříš rychle a s přehledem...možná až moc rychle. Ingredience se mi líbí, máme rádi pokrmy z mletého masa. Ale postup je buď nějaký zmatený, nebo psaný moc zbrkle... Moje trouba dá maximálně 250°C, ale je patnáct let stará, třeba jsou už dnes k dostání výkonnější...;-)

srettka

8. 4. 2011 22:18

Troubu na 450°C :-?:-?:-? krindypindy nanuse, ty snad chodíš
vařit do krematoria ne?:-O to už se blíží kremační teplotě:-)) Ikdyž pokud bych si to opravdu představila v tomhle žehu, pak bych tvou pícku viděla spíše jako milíř na uhlí:-D

Daniella O. Daniella O.

8. 4. 2011 21:46

Cokoladko, :-D:-D:-D. THANK YOU......:-K:-K:-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: sekaná apetit sekaná s bramborem brambory a sekana recepty se sekanou sekaná s brambory apetit sekaná jak dlouho peceme sekanou sekana a brambory babicovy dobroty recepty brambory a sekaná recept na sekanou sekaná z brambor sekana na kolik peceme na kolik peceme sekanou postup na sekanou se sekanou babicovy dobroty recepty z mletyho masa paprikove brambory recept brambory sekaná recept sekana apetit sekaná s brambory recept

Suroviny: brambory, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, maso mleté mix, cibule, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vejce, česnek, strouhanka

TopRecepty.cz

Paprikove brambory se sekanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3jgx