Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 962 kJ / 2 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,35 g |
Tuky | 127,64 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 253,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8V2
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8V2
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 27 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 31 minutami
Cuketový perník
Raslik před 55 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
pecena jehneci kyta,
pečené jehněčí,
jehněčí kýta recept,
jehněčí kýta recepty,
jehněčí kýta pecena,
jehněčí kýta,
jehněčí recepty,
recepty jehněči kyta,
jehněčí stehno,
recept jehneci kyta,
jehněčí stehno recept,
pečené jehněčí stehno,
recept na pečené jehněčí,
pečené jehně,
pecena jehneci kyta recept,
recept pečené jehněčí,
recept na jehneči kytu,
jehneci recept,
jehněčí stehna,
recepty z jehněčí kýty
Suroviny:
stehno jehněčí,
slanina uzená,
česnek,
sůl,
majoránka,
tymián,
olej,
brambory,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (16)