Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké vepřové maso se zakysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

13. 6. 2011 21:37

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie566 kJ / 135 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,78 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy26,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Neměli jsme dlouho svíčkovou a neměla jsem hovězí maso, nahradila jsem tudíž vepřovým a chuťově pěkně vyšperkovala. Moc jsme si pochutnali, bylo to s knedlíkama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andrejka

15. 5. 2012 11:08

:-p mnamka

Bibinka Bibinka

14. 6. 2011 16:32

AntoninZ:AntoníneZ, především tě chci přivítat v naší Topkové rodině jako nového člena a pak bych ti přála, aby se ti tady s náma líbilo a hlavně dej NE-tradiční recept;-)
Jinak myslím, že by Juliána koukala co se dá všechno do"její" omáčky přidat a ještě jí vylepšit;-) Jestli jsi četl pozorně je tam těch ingrediencí daleko víc, než malinový džem, který je víceméně na ozdobu;-):-D

AntoninZ

14. 6. 2011 16:19

Jéje, objev století - vepřové na smetaně. To by se Juliána Břízová divila, jak se z její kuchařky zjevují nové "objevy".
Když se místo brusinek dají maliny je to jiný recept? Já už se nestačím divit.

Bibinka Bibinka

14. 6. 2011 12:09

Eliza: Elí, nějaký určitě a k lepšímu, ale nedávám hodně, jen tak opravdu zvednout chuť, aby to úplně neovlivnilo chuť té divočiny a i tím, že místo brusinek dáš maliny, je hned jiná chuť:yes:

Jana Pá

14. 6. 2011 11:24

:yes::-p

Eliza Eliza

14. 6. 2011 09:48

Vypadá výborně...:-p:yes: Ta sušená hlíva je zajímavý nápad - vytvoří tam nějaký chuťový akcent?

Dana61

14. 6. 2011 08:36

Bibinko - skvělá omáčka to můžeme i my :yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 6. 2011 01:47

Používám také na koření"vajíčko"na čaj,nepoužívám hlívu a zázvor;-)Budu muset vyzkoušet:-*ale+4 bodík posílám teď,podobné omáčky dělávám také už častěji k vepřovému,nebo drůbežímu masu,ty ceny hovězího lezou nějak rychle nahoru:-SJeště,když je nějaká hezká kližka za slušnou cenu,ale to už je také málo vidět:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2011 22:29

Bibi, já dělám většinou z vepřového taky. Hovězí je moc drahé a tak si klidně "svíčkovou" v uvozovkách;-), střihnu z plece. To koření, aby se nemuselo lovit z omáčky, je fajn dát do toho vajíčka na čaj;-). Protože jsem milovník omáček, máš ode mne plusík!!:-):yes:

Pajaska Pajaska

13. 6. 2011 22:00

:-p:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: veprove maso se smetanou maso se zakysanou smetanou maso se smetanou vepřové maso recepty se smetanou vepřové se zakysanou smetanou vepřové s kysanou smetanou maso nalozene v zakysane smetane omáčky z vepřového masa omáčka ze zakysané smetany pečené maso se zakysanou smetanou maso a zakysaná smetana maso ze zakysanou smetanou maso se zakysanou smetanou recepty maso zakysaná smetana zakysaná smetana do omáčky maso a zakysanou smetanou maso na zakysane smetaně recept na divoký maso zakysaná smetana recepty maso maso s kysanou smetanou

Suroviny: cibule, mrkev, petržel, celer, olej, smetana kysaná, koření divoké, koření nové koření, pepř, jalovec, zázvor mletý, hlíva ústřičná sušená, bobkový list, tymián, mouka hladká, karamel, džem malinový, sůl, masox

TopRecepty.cz

Divoké vepřové maso se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqBm