Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také způsob uzavření sklenic. Místo víček můžete použít jen celofán.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Moje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 1 hodinou
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 5 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 6 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 7 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečno - makový dezert
Moanka před 42 minutami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 1 hodinou
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 3 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 3 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 5 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 5 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 19 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 22 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 23 hodinami
Tématické fráze:
konzervace černého rybízu,
černý rybíz konzervace,
zpracování josty,
rybízový rosol,
černý rybíz s cukrem,
konzervace rybízu,
nevařený džem z černého rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmelada z josty,
rosol z josty,
rosol z černého bezu,
štáva z josty,
nevařená šťáva z černého rybízu,
vylisovaná štáva z rybízu,
rosol z červeného rybízu,
recepty na zpracování černého rybízu,
šťáva z černého rybízu,
šťáva z černého rybízu nevařená,
rybíz konzervace,
marmeláda z černého rybízu
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr
Komentáře (15)