Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 501 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,64 g |
Tuky | 26,69 g |
Vláknina | 4,04 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá klobása v bramborovo-sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8g
Moje poznámka
Bílá klobása v bramborovo-sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8g
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 11 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 8 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 10 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 11 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 12 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 13 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 14 hodinami
Květákové placičky
Linova před 14 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 15 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
bílá klobása recepty,
recept bílá klobása,
vinná klobása v těstíčku,
klobása v těstíčku,
recepty z bílé klobásy,
bílé klobásy,
bílá klobása v těstíčku,
vinná klobása recept,
vinná klobása z krůtího masa,
recept na bílou klobásu,
jak smažit klobásy,
bílé těstíčko,
klobása bílá,
recept na jídlo z bílé klobásy,
jak smažit vinnou klobásu,
recept na bile klobásy,
bílá klobasa těsto recepty,
bramborovosyrove testicko
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
sýr tvrdý,
vejce,
mléko,
česnek,
sůl,
pepř,
bylinky,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
Jana Pá:Můžeš ji takto stočit a obalit v trojobalu. Je vynikající, ať už vinná, nebo tahle krůtí
maris: taky jsem ji objevila poprvé