Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš VI

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

2. 8. 2011 18:19

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 875 kJ / 687 kcal
Bílkoviny72,36 g
Tuky15,60 g
Vláknina25,54 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy57,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yossi

21. 7. 2016 03:13

mekkejla: To som rád.

mekkejla

19. 7. 2016 15:40

Luxusní gulášek! Moc jsme si na něm pochutnali! :yes:

GabiFritschova

19. 10. 2015 00:17

:yes:

Eliza Eliza

4. 8. 2011 15:18

Dnes jsem uvařila - do guláše jsem dávala hořčici prvně, ale v pohodě. Jak se povedl, je snad vidět na fokách..:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 8. 2011 22:55

Takto,ale bez feferonky dělávám plátky a chutnají nám:-)Gulášek je také fajn:-p+3:yes:

Jana Pá

2. 8. 2011 20:12

A víš, že já už to také jednou dělala:-)) a bylo to:-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš z guláš z vepřoveho vepřový guláš recept jak dochutit gulas příprava guláše připrava vepřového gulaše čím dochutit guláš vepřový guláš videorecept vepřoví guláš gulaš vepřovy recept na veprovy gulas guláš recept vepřový veprovy gulas recepty recept guláš vepřový recepty veprovy gulas recepty na guláše vepřový guláš příprava guláš recept recept veprový gulas

Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, hořčice, protlak rajčatový, koření černé, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, rasco, bujón, feferonka, sůl, olej, vegeta

TopRecepty.cz

Vepřový guláš VI

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XYvv